علیرضا حسین بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ورود ۳۵ هزار پرونده قابل سازش در شوراها در ۹ ماهه اول سال جاری، اظهار کرد: ۱۸ هزار پرونده منتهی به سازش شده به عبارتی ۵۲ درصد از این پروندهها با دعوت از طرفین به سازش ختم شده است.
وی عنوان کرد: جلوگیری از ورود این حجم از پرونده به محاکم استان توسط شوراهای حل اختلاف در حالی است که با ورود یک پرونده به دستگاه قضایی شاهد تشکیل چند پرونده با موضوعات مختلف در خصوص یک دعوا خواهیم بود .
حسین بیگی با بیان اینکه اصل در شوراهای حل اختلاف فصل خصومت است، تصریح کرد: اما در سیستم قضایی گاهی دو طرف و قطعا یک طرف پرونده همیشه ناراضی خواهد بود .
وی افزود: رسیدگی به یک پرونده در سیستم قضایی هزینه بالایی را برای طرفین و حاکمیت به همراه دارد در حالی که در سایر کشورها ورودی دستگاه قضایی محدود و در موضوعات خاص صورت می گیرد.
رییس اداره حل اختلاف استان یزد گفت: در مجموعه شوارهای حل اختلاف تلاش شده از طرق مختلف و بدون مراجعه مردم به دستگاه قضایی اختلافات حل و فصل شود.
حسین بیگی ن اظهار کرد: با توجه به بنیه های قوی دینی و اعتقادی و همچنین همت بلند خیرین استان، اکنون در رتبه چهارم کشور از لحاظ صلح و سازش قرار گرفته ایم.
نظر شما